Vermaat Bergingscombinatie Zuid-West behandeld in opdracht van alarmmaatschappijen, verzekeraars, importeurs, schadebedrijven, garagebedrijven en particulieren de bergingsopdrachten voor alle soorten voertuigen en tweewielers.

De werkzaamheden worden uitgevoerd vanaf diverse locaties verdeeld over Zuid-West Nederland, met als hoofdvestiging Hellevoetsluis vanwaar de gebieden door de centralisten worden bediend.
Heeft u hulp nodig die niet onder uw verzekering valt? Neem dan contact op met ons via alarmnummer +31 (0)181 393753. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor elke uitdaging!
Pechhulpverlening is een gespecialiseerd onderdeel binnen Vermaat bergingscombinatie Zuid-West, de monteurs zijn in bezit van uitgebreide kennis en diploma’s. De pechhulp voertuigen zijn uitgerust met apparatuur en gereerdschappen om uw voertuig te kunnen repareren. Helaas is repareren van het voertuig ter plaatse niet altijd mogelijk, dan bieden wij diverse mogelijkheden om u z.s.m. weer de weg op te helpen.

Vermaat Bergingscombinatie Zuid-West behandeld in opdracht van alarmmaatschappijen, verzekeraars, importeurs, garagebedrijven en particulieren de pechhulp opdrachten voor alle soorten voertuigen. Heeft u hulp nodig die niet onder uw verzekering valt of heeft u geen lidmaatschap bij een pechhulp organisatie? Neem dan contact op met ons via alarmnummer +31 (0)181 393753. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor elke uitdaging!
Voor transport van ieder voertuig welke vanwege elke bedenkbare reden niet op eigen kracht van A naar B kunnen, bieden wij Vermaat Bergingscombinatie Zuid-West de mogelijk het transport uit te voeren. Het uitvoeren van transportopdrachten kunnen zowel direct als planbaar worden verricht. Wij bieden de mogelijkheid om elk voertuig door Nederland en binnen Europa te transporteren.

Wilt u een prijsopgave voor het transporteren van een voertuig opvragen? Neem dan contact op met ons via alarmnummer +31 (0)181 393753. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor elke uitdaging!
Kunt u naar aanleiding van pech of schade niet verder met uw voertuig? Dan kunnen de alarmmaatschappijen en verzekeraars ,indien hier recht op is, vervangendvervoer inzetten bij Vermaat Bergingscombinatie Zuid-West.

Diverse maatschappijen stellen op onze locatie’s vervangendvervoer ter beschikking.